Hogyan barnulj fehérbőrűként!


Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a „Hófehérke” című mesét róla írták. Bár nem fekete a hajam és soha nem beszéltem egy törpével se, sőt még egy almától se lettem rosszul, de annyi igaz, hogy a bőröm olyan, mint hófehérkének. Ez miatt számomra a nyári strand időszak szörnyű volt, de tényleg. Ha két órát töltöttem kint a strandon, akkor is már megégtem, mint egy grill csirke. Így hát bevallom őszintén nem is sokszor merészkedtem ki a napra. Ebből adódóan szeptemberbe mikor mindenki barna bőrrel jött suliba én ugyan olyan fehér voltam, mint ahogy elmentem. Úgy éreztem ez így nem mehet, tovább kell nekem valami csoda kenőcs, ami segít a barnulásba. Próbáltam olyat keresni, ami a pénztárcámat se terheli annyira. Egy avon katalógust lapozgattam még nyár elején és akkor találtam rá erre a csodára:

 

Alapvetően azt írják róla, ha egy kicsit színezi is a bőrt maga a krém, de én ezt nem tapasztaltam, viszont ettől a terméktől a bőröm tényleg barnul és nem ég.  Még mellékesen szeretném megemlíteni az illatát, amit egyszerűen, imádok. Nem ez a tipikus naptej illata van, hanem engem inkább egy karamellás sütire elkésztett. (na, jó most biztos furcsa fejet vágtok, de hát, na nekem erre hasonlít a leginkább). Strandolás alkalmával egy nap többször is bekenem vele magam, mert vízállóság szempontjából nem a legjobb. De tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Napozás után szintén egy Avon terméket szoktam használni még hozzá egy kakaóvajas testápolót ami nagyon megnyugtatja és hűsíti a bőröm. Ezt a terméket még a száraz lábamra is szoktam használni ott is nagyon bevált nekem. (Plusz tipp ha előtte berakjátok a hűtőbe sokkal jobban tudja hűteni a bőrötök)

 

Ennyi lett volna, ez a kis bejegyzés remélem hasznos volt és tudtam segíteni.

Lau 

https://justamoment.blogstar.hu/./pages/justamoment/contents/blog/29068/pics/lead_800x600.jpg
Minden ami érdekelhet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?