EOS ajakápoló vélemény!


Hát hol is kezdjem, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy meg írjam-e ezt a bejegyzést és végül úgy döntöttem miért ne.  Végül is mit veszíthetek. Szokásomhoz híven véleményeket kerestem az interneten és hát bevallom nem túl sok jót olvastam róla ezért döntöttem úgy, hogy inkább nem veszem meg. Viszont a barátnőim megleptek vele névnapomra. Miután megkaptam kipróbáltam akkor és utána nem igazán használtam. Viszont elfogyott a kedvenc ajakápolóm és hát nem volt más választásom használnom kellet. Az elején nem fordítottam neki nagy figyelmet, de pár nap után észrevettem, hogy a szám nincs úgy kirepedezve, mint előtte. Meg szeretném említeni az izét meg az illatát. Mivel teljesen bio az egész ezért szabad egy kicsit „megkóstolni” meg hát ki bírná ki hogy ne nyalja le a szájáról amikor olyan jó illata van. Nekem a „ Blackberry  Nectar” izű van meg . (Mellékesen megjegyzem, hogy az szeder a kedvenc gyümölcsöm szóval ezért is nem tudok rosszat mondani az illatáról)

 

Amit még talán fontos megemlíteni, hogy nem tartalmaz  paraffint, vazelint és ftalátokat, illetve parabénmentes és gluténmentes. Valamint shea vajat is tartalmaz, ami nagyon hidratálja az ajkakat. A jojoba olaj pedig az ajkak regenerálását segítik. Ha ez nem lett volna még elég ez a termék még E-vitamint is tartalmaz. Szerintem mindenkinek a vágyát ki elégíti, és szerintem mindenki adjon neki egy esélyt, mert megéri kipróbálni. Igaz nem valami olcsó, de ha bele fér a költségvetésbe, akkor hajrá.

Az EOS termékek közül még egy kézkrémet és egy testápolót is ki szeretnék próbálni, mert azok is nagyon felkeltették az érdeklődésem. Természetesen, ha sikerül beszereznem azokról is írok majd véleményt.  .

Ha ti is meg szeretnétek vásárolni a terméket ezen az oldalon megtehetitek: http://eoslips.hu/ajakbalzsamok/blackberry-nectar

Lau  

Címkék: Beauty
https://justamoment.blogstar.hu/./pages/justamoment/contents/blog/28857/pics/lead_800x600.jpg
Beauty
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?