Hogyan tanulj könnyen angolul?!


Biztos vagyok benne, hogy mindenki fejében megfordult már egyszer, hogy na most neki áll és megtanul angolul. Nos igen de, hogy is kezdjek neki? Nagyon sok oldalt olvastam már el ezzel kapcsolatban de szinte minden egyik csak azt írja, hogy vegyem meg azt a drága angol nyelv oktató könyvet vegyem meg a másik még drágább könyvet. Aha, meg is vettem őket ám de rájöttem ha az angol szavakat nem tudom akkor lőttek az egésznek. De hogy is tanuljak szavakat? Üljek le lapozzam fel az angol szótárat és A-tól Z-ig tanuljak meg minden szót? Áhh ez így nem volt okés. Végül kitaláltam, hogy én angol könyveket fogok olvasni  Jó eddig rendben volt, de mégis mit olvassak ?!  Újra kezembe vettem a laptopom és kutatásba kezdtem.  Száz, kétszáz, háromszáz oldalas könyveket találtam amikről azt írták, hogy könnyű nyelvezetűek. Aha köszi de azért elsőre még is sok lenne az a pár száz oldal. Gondolkoztam tovább hol bírnák venni olcsón rövid angol könyveket. Ekkor beugrott hogy az „angol turkálok”-ban láttam sokszor mese könyveket. Még aznap el is indultam a közelünkben lévő turiba ahol szerencsémre meg is találtam a tökéletes kis könyvecskét.

 

Ez az aranyos tenyérnyi könyvecske 150 ft (!!!!!!)volt. Szerintem nagyon megérte az árát ugyanis tényleg egyszerű nyelvezetű, de még is sokat lehet belőle tanulni. Nagyon tetszik benne, hogy ilyen kis aranyos illusztrációkkal van tele. (Mert hát igen ez egy mese könyv)

 

 

Ezzel a bejegyzéssel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogyha még kezdő vagy de szeretnéd fejleszteni a szókincsed akkor nem kell rögtön drága bonyolult hosszú könyveket vásárolni, legjobb mese könyvekkel kezdeni és utána haladni a komoly könyvek felé .

Ennyi lett volna köszönöm, hogy elolvastad :)

Lau

https://justamoment.blogstar.hu/./pages/justamoment/contents/blog/28843/pics/lead_800x600.png
Minden ami érdekelhet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?