Hogyan tüntessük el a nem kívánt pattanásokat? Bio/Natúr vs Bolti termékek


Bio/Natúr

Nos, igazából ebben a kategóriában nem sok terméket próbáltam ki. Sőt inkább azt mondanám, hogy kereken kettőt. Az egyik egyáltalán nem vált be, a bőröm ugyan olyan zsíros maradt és a pattanásaim száma sem csökkent, a másik viszont nagyon bevált csökkentette a gyulladást a bőröm se zsírosodott úgy mint előtte és a pattanások száma is csökkent. Ez a termék pedig nem más mint egy szappan amit itt láthatok:

A legfőbb alkotóeleme a paradicsom a szén és a só de ez mellet tartalmaz még sok fajta olajat amik segítik a bőr hidratálását.

Itt pedig meg is vásárolhatod őket: http://www.evca.hu/naturkozmetikum/paradicsomos-teafa-szappan/

Hamarosan több szappanról is lesz majd bejegyzés.

 

Bolti termékek

Nos igen és itt van az a kategória amibe már millió terméket kipróbáltam. Viszont csak 3 termék az, ami igazán megfogott. Mind a három termék a garnier pure termékcsaládba tartozik. A termékekről külön nem igazán tudok beszélni, mert én együtt használom őket és csak így próbáltam. A három együttes hatása számomra pont tökéletes, ha éppen nagyon pattanásos időszakban vagyok. Mondjuk egy kicsit hazudtam, mert a tonikot szoktam minden nap használni viszont a bőr radírt és a kefés végű tisztított meg csak időszakonként. Összegezve annyit hogy másnapra a bőröm a régi lesz.

És itt is vannak az említett termékek:Remélem tudtam segíteni :) 

Lau 

Címkék: Beauty
https://justamoment.blogstar.hu/./pages/justamoment/contents/blog/28784/pics/lead_800x600.jpg
Beauty
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?